Produse


Centrale eoliene

Turbinele eoliene au doua destinatii majore: includerea intr-o centrala eoliana sau furnizarea de energie locuintelor izolate. In cazul din urma turbinele eoliene sunt folosite impreuna cu panourile solare si baterii pentru a furniza constant electricitate in zilele inorate sau senine fara vant.

La eficienta unei turbine contribuie dimensiunea palelor si tipul convertorului din miscare axiala in electricitate. Turbinele eoliene mai sunt denumite si generatoare de vant, convertor de energie eoliana, etc.
Puterea generata de o turbina eoliana este direct proportionala cu densitatea aerului, aria acoperita de o miscarea completa a paletelor rotorului si patratul vitezei vantului. Vantul care trece prin palele elicei este incetinit si imprastiat. In aceste conditii eficienta maxima obtinuta de o turbina eoliana este de 59%, valoare peste care vantul se intoarce in palele turbinei.

Majoritatea turbinelor eoliene moderne sunt de tipul Horizontal-axis wind turbines (HAWT), adica axa de rotatie e rotorului este orizontala, acesta fiind plasat in varful turnului, cu palele elicei pozitionate la un unghi pozitiv, la o distanta sigura de turn, in fata vantului.


Turbina eoliana 300W

Controlori de incarcare, invertoare de tensiune si acumulatori

Panouri solare fotovoltaice

Energia solara fotovoltaica se bazeaza pe producerea directa de electricitate prin intermediul celulelor cu siliciu.
Atunci cand straluceste si atunci cand conditiile climatice sunt favorabile, soarele furnizeaza o putere de 1 KWh/m2. Panourile fotovoltaice permit convertirea directa Ón electricitate a 10 - 15% din aceasta putere. Productia de energie a unui astfel de panou variaza odata cu cresterea sau scaderea intensitatii solare.

Celulele fotovoltaice sunt protejate impotriva intemperiilor, furtunilor sau razelor ultraviolete de un strat protector de sticla speciala. Astfel panourile fotovoltaice actuale sunt destinate unei utilizari de lunga durata, ce poate depasi 20 de ani.
In conditiile meteo solare din Romania, un captator solar termic, functioneaza Ón conditii normale de siguranta, pe perioada martie - octombrie, cu un randament care variaza Óntre Óntre 40% si 90%.Lampi si stalpi de iluminat stradal cu celule fotovoltaice

Corpurile de iluminat fotovoltaice constituie o investitie extrem de rentabila atat pentru consumatorii casnici, cat si pentru cei industriali.

La baza producerii energiei electrice sta celula fotovoltaica. Pe scurt, in contact cu razele soarelui, aceasta produce energie electrica.

Utilizand sistemele de iluminare solara puteti sa:
- Deveniti independenti fata de sursele de energie electrica
- Eliminati dependenta fata de costurile in continua crestere, necesare mentinerii si utilizarii energiei electrice
- Elimina complexitatea de executie santuri, cablare,instalarea de tranformatoare si a costurilor ridicate de intretinere a retelei clasice de iluminat stradal
- Asigurati iluminare pentru locatiile izolate
Panouri radiante cu infrarosu

Principiul panoului radiant
- Cedarea de caldura a elementelor de incalzit se realizeaza prin radiatie termica in infrarosu
- Miezul revolutionar este o rezistenta termica nemetalica. Acesta produce radiatie termica, cu un randament ridicat fara electrosmog
- Transmiterea caldurii se face fara pierdere de energie

Functionalitate
- Ocupa putin loc - elemente de incalzit sunt plate si compacte
- Mareste suprafata utila - camera centralei poate fi folosita cu alta destinatie
- Cel mai simplu mod de comanda si reglare - Masurare exacta a consumului, poate fi permanent controlat


Panou radiant in infrarosu - InstructiuniPanouri solare - panouri solare pentru apa calda

Panourile solare pentru apa calda transforma energia radiatiei solare in caldura atunci cand aceasta cade pe suprafata de absorbtie .

Panouri solare pentru apa calda sunt sistemele compacte ce asigura necesarul de apa calda menajera sau un supliment de apa calda menajera (pot fi folosite in combinatie cu alte sisteme de incalzire a apei menajera) .EcomarEnerg © 2009
Filmare Nunta Galati Videograf Nunta Galati Video Nunta Galati
Videograf Galati Foto Video Galati Costel Crafciuc - Videograf de Nunta Galati