Servicii


EcomarEnerg - Solutii energetice regenerabile

EcomarEnerg ofera servicii complexe pentru echipamente si sisteme de generare a energiei termice si electrice din surse regenerabile.

In ceea ce priveste proprii clienti, EcomarEnerg doreste sa vina in intampinarea nevoilor acestora.
Astfel, oferim consultanta la sediul/domiciliul clientului in scopul identificarii solutiilor cele mai potrivite nevoilor clientului.

Scopul nostru determinant este sa oferim servicii de calitate, pentru toate aplicatiile din domeniul energiei alternative, intr-un mod cat mai eficient posibil.EcomarEnerg - Profesionalism si flexibilitate

Avem viziunea de a oferi solutii care utilizeaza deja tehnologia viitorului, de a economisi importante sume de bani pentru dumneavoastra si de a fi mult mai eficienti.

Implementarea sistemelor cu turbine eoliene si panouri solare pentru toti cei care au resedinta in zone izolate sau au nevoie de curent electric acolo unde nu a existat niciodata, necesita o proiectare riguroasa si bine justificata tehnic.

Pericolul cel mai mare si adesea intalnit in practica este implementarea unor sisteme subevaluate care nu produc energie la parametrii ceruti, sau sisteme supraevaluate care costa enorm si nu vor putea fi amortizate intr-un timp relativ proiectat.
De asemenea nu de putine ori am intalnit situatii unde s-au folosit echipamente ieftine si neadecvate scopului propus , care au cedat dupa o perioada scurta de timp.


Suntem condusi de o dorinta constanta de a ne imbunatati performantele si serviciile, noi intotdeauna vom proceda la o rezolvare dedicata fiecarei solutii in parte.

EcomarEnerg © 2009
Filmare Nunta Galati Videograf Nunta Galati Video Nunta Galati
Videograf Galati Foto Video Galati Costel Crafciuc - Videograf de Nunta Galati